حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

واکنش عطوان به شلیک موشک به آرامکو

تحلیلگر سرشناس عرب گفت، اعتراف رسمی ریاض مبنی بر دقت بالای موشک شلیک شده به تأسیسات «آرامکو» تحولی راهبردی در جنگ یمن است و تمام معادلات موجود را تغییر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر،  «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف عرب در توییتر خود نوشت، اعتراف رسمی عربستان سعودی به اینکه موشک ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، تأسیسات نفتی «آرامکو» در شهر جده (در غرب عربستان) را با دقت بالا هدف گرفته بدون اینکه حتی یک غیرنظامی آسیب ببیند، تحولی راهبردی در جنگ یمن است.

 

وی ادامه داد: (این تحول) تمام معادلات موجود را تغییر می‎دهد، تل‌آویو را وحشت‌زده و تأکید می‌کند که (این موشک‌ها در نهایت) به تل‌آویو خواهد رسید چه از صعده (شمال یمن) چه از غزه؛ این پیامی به سازشگران است مبنی بر اینکه اسرائیل از خود حفاظت نخواهد کرد چه برسد که بتواند از شما محافظت کند.

 

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، بامداد دوشنبه اعلام کرد، یگان موشکی ارتش یمن موفق شده است با موشک هدایت‌پذیر «قدس ۲» ایستگاه توزیع تأسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی را هدف بگیرد.

 

وزارت انرژی عربستان سعودی، شامگاه دوشنبه رسما وقوع آتش‌سوزی یکی از تأسیسات نفتی این کشور در شمال جده را تأیید کرد.

 

وزارت انرژی این کشور اعلام کرد: «در پی یک تجاوز تروریستی با پرتابه، مخزن سوختی در ایستگاه توزیع فرآورده‌های نفتی در شمال جده، آتش گرفت».

 

در ادامه این گزارش ادعا شده است که نیروهای امدادی آتش را خاموش کرده‌اند و این حمله هیج تلفات جانی در پی نداشته است.

ارسال نظر
آخرین اخبار